dijous, 17 de març del 2016

En Carnestoltes!!


EN PATUFET

Vam iniciar el mes de febrer i, a les classes, les nostres educacores, ens van presentar les imatges del conte “d'en Patufet”.Una història propera i familiar que de ben segur ens agradaria a tots i totes!!! 

I... Així va ser!!

 Les Tortugues, Les Papallones i els Pollets hem passat uns dies molt divertits i entretinguts veient les làmines del conte, escoltat i cantat les cançons més representatives d'aquest, jugant amb les barretines, confeccionant les nostres paperines de safrà, jugant amb les titelles dels personatges, disfressant-nos d'en Patufet..., i amb tot això ens vam endinsar en el CARNESTOLTES!! 


En Patufet i les Tortugues:










 



En Patufet i les Papallones:






 En Patufet i els Pollets







        .......................................
CARNESTOLTES


Festa tradicional on la disbauixa és el més important!!

Hem viscut el Carnaval adequant-nos als interessos i necessitats dels més petits és per això que hem tingut robes i barrets al nostre abast per poder jugar a disfressar-nos:




Hem anat a veure en Carnestoltes, alguns no hem volgut apropar-nos, d'altres fins i tot l'hem tocat!!!







 Hem fet cas de les ordres del Carnestoltes,








 Ens hem maquillat (sempre respectant la decisió dels infants): 




 I per fer la festa més animada hem jugat amb confetis, globus, serpentines,…. Es tractava de viure experiències agradables i divertides!!!








Un bon dia en Carnestoltes ens va dir que marxava molt lluny, molt lluny i tots ens vam acomiadar d'ell. Adèu fins l'any vinent!!!









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.